Voorwaarden


Garantievoorwaarden:

Ons bedrijf geeft via uitgebrachte offerte garantie op geleverd werk. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen en geschilderd met een vooruit doordacht systeem. indien er tijdens de afgesproken garantie termijn problemen ontstaan, kunt u een beroep doen op de door ons aangegeven garantie. Bij problemen zullen we met de klant overleggen en met een passende oplossing komen welke schriftelijk word vastgelegd. Aan de periode van garantie zitten wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden tijdens die periode.

Duur van de garantie:

Onze garantie op de werkzaamheden is twee jaar, ingaande op de datum van de verzonden factuur. Wanneer er een andere garantie voorwaarde geld is dit op de offerte vermeld. De garantie geldt alleen voor de rechtspersoon die de offerte heeft ondertekend, indien de woning wordt verkocht of tussentijds wordt verhuurd aan derde vervalt de garantie.

De garantie op het buitenschilderwerk blijft van kracht indien: Het schilderwerk twee maal per jaar wordt schoongemaakt met een niet agressief schoonmaakmiddel. Elk jaar de kitnaden en stopverf randen door ons bedrijf nagekeken worden en zonodig hersteld worden. Tijdig eventuele gebreken aan het schilderwerk bij ons vermeld worden. Het binnenschilderwerk voldoende onderhoud heeft gekregen en de kitnaden langs het glas dicht zitten. Bij het gebruik van schroeven en haken alleen maar RVS gebruikt word.

De garantie op het buitenwerk vervalt wanneer: Schilderwerk door bewoner of derden worden gepleegd op het houtwerk wat onder de garantie valt. Er vocht in het hout treed door middel van lekkage bij het lood/zink of via een lekke dakbedekking. Krassen en of beschadigingen, kaal gelopen onderdorpels vallen niet onder de garantievoorwaarden Verkleuringen door de UV straling van de zon vallen niet onder de garantievoorwaarden

Hemlock kozijnen:

Op kozijnen van het type Hemlock geven wij geen garantie, dit zijn kozijnen die uit kleine stukjes hout bestaan en met vingerlassen aan elkaar zijn gezet. de houtsoort is meestal heel jong vurenhout dat veel scheurvorming geeft. Op kunststof ondergronden word door ons bedrijf geen garantie gegeven.Contactgegevens

Suiker en Prudon Schilderwerken
Leliestraat 1 D
8051 CX Hattem

Ronald: 06-53244657

Hans: 06-51757159

info@suikerenprudon.nl

KvK-nummer: 0816723
Btw nummer 8188.08.688.B01